Hilton Copenhagen Airport

Som namnet avslöjar har Hilton Copenhagen Airport två stora fördelar. Hotellet ligger vid flygplatsen vilket gör det till ett förstaval för många som kommer med flyg och ska ta en eller ett par dagar i huvudstaden innan man flyger vidare. Men självklart är det även många som stannar på längre vistelsen eftersom namnet Hilton avslöjar dess andra stora fördel d.v.s. mycket hög kvalité. Ett femstjärnigt hotell som verkligen står upp för sitt rykte.

 

Lite mer av allt

Att åka på semester handlar om att verkligen njuta och ha det lite bättre, lite lyxigare och lite mer avslappnat. Då passar Hilton Hotell perfekt. Ett femstjärnigt hotell som bjuder på det lilla extra. Förutom väl tilltagna rum finns här ett stort spa med allt från klassisk pool till mängder av olika behandlingar. Träningsanläggningen har öppet dygnets alla timmar och loungen bjuder på en härlig stämning under hela kvällen.

Rummen har allt det man kan förvänta sig av lyxhotell med bland annat WiFi, platt Tv och ett badrum med både dusch och ett badkar. De som inte vill lämna lyxen på rummet kan till och med beställa massage på rummet istället för i behandlingsrummen. De minsta rummen är på hela 33 kvadratmeter vilket gör att Hilton verkligen kan stå upp för en av deras slogan ”Våra minsta rum är de största i staden”.  De som är flera kan med fördel välja Familj Deluxe med 45 kvadratmeter som ger plats för hela familjen.

I närheten

Det är inte bara kommunikationer till övriga världen som ligger nära Hilton utan även en rad spännande turistattraktioner. Besök exempelvis Den Blå Planeten Akvarium som bjuder på det spännande liv som sker under havsytan eller flanera på Amager Strandpark. De som hellre vil shoppa gör det i närheten på Field´s shoppingscenter.

Restaurang

Hilton Copenhagen Airport erbjuder två restauranger och en lounge. Hamlet Nordic Dining har en skandinavisk design på inredningen och nordiska maträtter på menyn.  Horizon All Day Restaurant är hotellets huvudrestaurang som har internationella rätter på menyn till både lunch och middag. Utöver det erbjuds en mycket lyxig och omtyckt söndagsbrunch mellan 12 och 15.