Att göra en tandblekning hemma

Sen jag såg en film när jag var väldigt ung så har jag haft ett mindre komplex över mina tänder då de har en mer gulaktig än vit ton och filmen jag såg var i svartvitt där tänderna på skådespelaren mer eller mindre lyste upp flera rum och då insåg jag att jag helt enkelt hade fula tänder.

Med åren som gått sedan dess så har jag inte lidit över det här och mitt komplex minskade kraftigt när jag insåg att mina tänder inte var gulare än någon annan tonåring utan det var bara så att skådespelaren hade blekt tänderna. Men när jag blev vuxen så kände jag ändå att det skulle vara snyggare med lite vitare tänder och därför kollade jag upp hur mycket det skulle kosta hos tandläkaren och jag måste säga att jag blev otroligt chockad då de ville ha 3500 kr för en tandblekning.

Då började leta runt efter alternativ och hittade efter ett par år att man numera kunde göra en tandblekning hemma med hjälp av ett kit man beställde från en hemsida och det var tydligen samma produkt som tandläkaren använde sig av och då valde jag att testa detta och beställde hem kittet.

Måste säga att min tandblekning hemma var otroligt lyckad och numera har jag vita tänder som jag är otroligt nöjd med.