Skönhet till alla

Då var bloggen igång ! Bloggen som ska guida dig inom och omkring skönhet utifrån mängder av olika aspekter. Det sägs att skönheten ska komma innifrån och det håller vi med om. Men för den skull skadar det inte att låta sin yttre skönhet bli så bra som möjligt. Vi har alla förutsättningar – det gäller bara att ta hand om sig själv.

Jag som driver denna blogg kommer bland annat att skriva om ansiktsvatten eftersom jag själv driver ansiktsvatten.com. Det är en sida som marknadsför, bloggar om och samt presenterar artiklar inom det smala ämnet ansiktsvatten.  Men med tiden kommer jag även att bredda min kunskap och då blogga om andra saker inom skönhet.

Driver även en artikelkatalog där jag lagt in en mängd olika artiklar om olika ämnen. Det var när den växt till sig som jag fick idén till en artikelkatalog om skönhet. Det betyder att alla inlägg här enbart måste ha sitt fokus på skönhet på ett eller annat sätt. Med tanken på att skönhet både kan komma utifrån och inifrån så kan bredden på texterna bli ganska stort. Men min tanke är att texterna främst ska handla om skönhetsprodukter av olika dess slag. Är du intresserad av ansiktskrämer ska du kunna läsa de olika artiklarna inom detta på denna sida. Detsamma gäller shampo, nagelförlängning eller örhängen.

Vad som menas med en artikelkatalog är att alla får skriva här även om jag granskar alla inlägg. Har du något du vill förmedla inom skönhet så kontaktar du mig via min hemsida skribentus.se. Antingen skriver jag inlägget mot viss betalning eller så skriver du själv och skickar mig texten. Som tack för text till sidan får du lägga in en länk i texten till valfri hemsida. Ett bra och effektfullt sätt att öka länkkraften till din sida.

Så än en gång välkommen – oavsett om du är behov av några få eller väldigt många skönhetsprodukter.