Så fixar du en grym spa-känsla hemma

Det finns få saker som är så härliga som att besöka ett lyxigt spa för en riktig spaweekend tillsammans med några goda vänner eller med sin livskamrat. Bada bubbelpool, ta några ansiktsbehandlingar eller varför inte lyxa till det med en helkroppsmassage? På kvällen kan man äta en god bit mat i restaurangen och kanske dricka ett glas vin eller två? Visst låter det härligt! Men den stora nackdelen är att det kan kosta en hel del pengar att fara iväg på en sådan minisemester. Men varför ska ekonomin stoppa en från att lyxa till det? Ta istället saken i egna händer och fixa spakänslan hemma!

Spola upp ett varmt bad
Spola upp ett varmt bad med massor av badskum och lägg dig och njut en lång och härligt stund. Många har tillgång till badkar hemma, men i många fall används dem aldrig. Varför inte ta tillfället i akt och njuta av ett varmt och härligt bad? Dessutom mjukar det varma vattnet upp kroppens hud vilket kan vara bra inför den kommande massagen.
Få massage av din kompis eller partner
När ni har badat kan ni turas om att ge varandra en härlig helkroppsmassage. Få saker är så skönt och välbehövligt efter en hård arbetsvecka som en riktig massage. Bara lägg dig ner och slappna av och låt din vän eller partner ta hand om dig och din kropp.
Gör en ansiktsbehandling hemma
Efter att ni har utfört massage på varandras stela kroppar plockar ni fram kvällens höjdpunkt, nämligen ansiktsmasken! Var får jag tag i den då, kanske du tänker? Ansiktsmasken beställer du på ansiktsmaskbutiken.se (länken hittar du här). Där finns hudvårdsprodukter för alla hudtyper och oavsett om du har torr, fet eller rynkig hy hittar du en ansiktsmask som passar där.
Sist men inte minst, avsluta med en middag
Sist men inte minst måste ni avsluta med en härlig middag! Det blir aldrig en riktig spakänsla utan en god och smakrik middag. Antingen kan ni laga maten ihop, eller så kan ni beställa en take away från favoritrestaurangen. Kom ihåg att även köpa hem några salta kex, lite goda ostar och ett riktigt gott vin. Nu är kvällen fulländad och ni kommer garanterat att vilja ha en spakväll med ansiktsbehandling snart igen!