Hair extensions

Hår – blont, brunt, rött, svart, långt, skinande, blankt, rakt, krulligt, uppsatt, stylat – variationerna är många och med ett långt hår blir det valet av frisyr större. Hårförlängning, eller hair extension är ett effektivt sätt när du vill förändra din frisyr snabbt inför speciella tillställningar eller få det där långa drömhåret som du önskar du hade. Snabbt och enkelt kan du få ett längre hår som ger dig möjligheter till snyggt böljande hår eller om du vill göra trendiga och stiliga håruppsättningar.

Det finns olika varianter av hårförlängning som du enkelt kan göra hemma med bra resultat. Clip-on stripes ger ett snabbt resultat och är lätta att sätta i och ta ur. Dessutom är det snällt mot ditt hår. Du fäster lätt de lösa hårlängderna med clips i ditt eget hår. Börja baktill på huvudet. Dela in håret i sektioner, sätt i clipsen med hårlängderna, tupera lite lätt och spraya. Hur många du sätter i avgör du själv. Enkelt och smidigt. Den här metoden är lämplig då du vill ha långt hår eller ny frisyr till speciella tillfällen.
En mer hållbar metod till hårförlängning är att använda Nail-hair stripes.  Längderna med keratin fästs på ditt eget hår med hjälp av en smälttång och håller tre till fyra månader. Starta i nacken och lägg upp en horisontell linje men inte för långt ner så att förlängningen blir synlig vid uppsatt hår. Ta lite hår från ditt eget och lägg ihop med den lösa hårlängden och smält ihop med hjälp av smälttången. Fortsätt tills du är nöjd. Passar dig med en aktiv livsstil och som vill sätta upp håret ofta.
Ännu en metod är hårförlängning med Tape-hair stripes. Här får du ett längre hår riktigt snabbt och du kan använda längderna om och om igen. Hårlängderna fäster du i ditt eget hår med tape. Inga verktyg behövs. Dela upp håret i sektioner. Börja i nacken men inte för långt ner för att kunna dölja förlängningen när du sätter upp håret. Fäst längderna i en rät linje både på över- och undersidan av den egna hårslingan. Arbeta dig igenom håret tills du är nöjd. När ditt eget hår växt ut så pass mycket att det är dags att flytta upp de isatta hårlängderna gör du det genom att byta ut tapen och sätta i längderna igen.
Goldenhair.no har ett bra sortiment med lösa hårslingor för metoderna ovan. Här hittar du billig hair extensions med många moderna nyanser för att din hårförlängning ska blandas in snyggt och få ett naturligt resultat. Kom ihåg att ge både ditt naturliga hår och löshåret omtanke för att det ska hålla sig snyggt och vårdat.  Använd lock- eller plattång och styla det precis som du vill. Vi rekommenderar att du flätar ditt hår när du tränar och inför natten för att undvika trassel. Instruktioner för hur du går till väga hittar du bra beskrivet på deras sida och kan hjälpa dig i ditt val av metod. Professionella tillbehör till din hårförlängning hittar du också här. Enkelt och smidigt, allt på samma sida.